Ο Marg T είναι ο επόμενος DJ που πρέπει να ακούσεις !

Ο Δημήτρης Τακτικός (A.k.a Μarg T) κατέκτησε την Δεύτερη θέση στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό DJ με μια απίστευτη εμφάνιση που τρέλανε κοινό & κριτική επιτροπή και μας αποκαλύπτεται λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν ! 

Ήρθες δεύτερος στο διαγωνισμό του Dj Battle of the Year που έγινε φέτος για πρώτη φορά σε Παγκρήτια κλίμακα στο StarBeach ! Πως νιώθεις για αυτό ?

Πρώτον πάνω απ’ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη  διοργάνωση αυτού του μοναδικού διαγωνισμού και δεύτερον νιώθω ευτυχής που κατέκτησα την δεύτερη θέση διότι από ότι αποδείχτηκε είχα να αντιμετωπίσω έμπειρους και ανερχόμενους DJ από όλη την Κρήτη.

Θα προέτρεπες κάποιον να λάβει μέρος ;

Φυσικά και θα προέτρεπα κάποιον να λάβει μερος και να είστε σίγουροι οτι αυτό θα κάνω στον επόμενο διαγωνισμό.

Από ποια ηλικία ξεκίνησες να παίζεις μουσική και πότε κατάλαβες ότι θα το ακολουθήσεις επαγγελματικά ?

Ξεκίνησα να παίζω από τα 13 στο σπίτι μου. Κάποια στιγμή στα 17 μου αποφάσισα να πάω να παρακολουθήσω κάποια σεμινάρια ώστε να μάθω να χειρίζομαι τα decks. Αυτό ήταν… Όλο αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση και στα 18 μου δούλεψα για πρώτη φορά επαγγελματικά.

Σε ποιο μέρος της Kρήτης άρχισες τα πρώτα σου βήματα στα Decks ? Αντιμετώπισες δυσκολίες τις πρώτες φορές που βρέθηκες μπροστά σε κοινό ?

Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στην αθήνα απο οπου κατάγομαι κιόλας και οχι στην κρήτη που ζω τα τελευταία χρόνια. Τώρα σίγουρα την πρώτη μου φορα δεν θα την ξεχάσω ποτέ… Με είχε κυριέψει το άγχος και προσπαθούσα να το καταπολεμήσω ολο αυτο εφαρμόζοντας ολα αυτα στα οποία είχα δουλέψει πάρα πολύ. Τα κατάφερα. Λίγο το ότι το πήγαινα αρκετά καλα λιγο ο κόσμος που έδειχνε να διασκεδάζει λίγο η φιλική υποστήριξη με έκαναν να χαλαρώσω και να αρχιζω να το απολαμβανω και εγω με αποτελεσμα να νιωθω ετσι όπως το είχα φανταστεί. Μοναδικά…

Έχεις παίξει σε πάρα πολλά Club της Ελλάδας και του εξωτερικού ! Ξεχώρισε μας τις σημαντικότερες σου εμφανίσεις !

Ναι όντως μετά από τόσα χρόνια Djing έχω παίξει σε πάρα πολλά club τις Ελλάδας και σε μερικά του εξωτερικού. Μια εμφάνιση που μπορώ να ξεχωρίσω είναι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Vancouver στον Καναδά. Αυτό που με ενθουσίασε ήταν η ενέργεια που σου έδινε ο κόσμος και σε έκανε να μην θες να σταματήσεις να παίζεις. Θετική ενέργεια στο έπακρο χωρίς πολλά λόγια.

Πιο είναι το αγαπημένο σου είδος μουσικής ?

Το αγαπημένο μου είδος μουσικής πλέον είναι η Ηouse μουσική. Deep house και Tech house !

Με ποιον καταξιωμένο Dj θα ήθελες να βρεθείς στην ίδια σκηνή ?

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο DJ αυτήν την στιγμή στο μυαλό μου αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ήθελα να είμαι δίπλα σε αρκετά ονόματα που εκτιμώ ιδιαιτέρως.

Σε πιο Festival είναι το όνειρο σου να παίξεις μουσική ?

Στο festival που θα ήθελα να παίξω μουσική σίγουρα όπως οι πιο πολλοί είναι το Tomorrowland σαν όνειρο αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σε όποιο festival και εάν βρισκόμουν θα ένιωθα κάθε φορά ότι πραγματοποιείται το όνειρο μου.

Τι γνώμη έχεις για τους Έλληνες Dj και ποιος είναι αυτός που εκτιμάς περισσότερο ?

Η γνώμη μου για τους Έλληνες Dj είναι πάρα πολύ καλή. Πιστεύω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο σαν χώρα σε ότι αφορά την μουσική και όλο αυτό προέρχεται από τους Έλληνες Dj μας που κάθε χρόνο κάνουν το «Μπάμ» με διάφορες παραγωγές και εμφανίσεις σε όλον τον κόσμο. Εναν Έλληνα Dj που εκτιμώ πάρα πλου αν και πλέον δεν είναι τόσο στα ακούσματα μου μουσικά είναι ο Γιάννης Γεροντάκης (ACE2ACE). Για μένα πολύ μπροστά. Ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και πέτυχε το ιδανικό. Όλα ξεκίνησαν από ένα απλό party (SHOW ME LOVE) και παίρνοντας δίπλα του τον mc Steve Provis έγιναν ένα δυνατό δίδυμο και άρχιζαν και κατακτούσαν την Ελλάδα με εμφανίσεις παρουσιάζοντας έναν μοναδικό συνδυασμό EDM μουσικής και MC και πλέον κατακτούν και το εξωτερικό σιγά σιγά με μεγάλη επιτυχία. Απλά πράγματα.

Περιέγραψε μας μια τυπική ημέρα της καθημερινότητας σου !

Η μέρα μου ξεκινά όπως όλων των απλών καθημερινών ανθρώπων πιστεύω. Λόγο του οτι δεν ζω μόνο από το Djing ξυπνάω το πρωί και πάω στην δουλειά μου σχεδόν καθημερινά. Με το που σχολάω ξεκουράζομαι και χαλαρώνω πάντα με μουσική υπόκρουση. (Για κάποιο λόγο από μικρός η μουσική πάντα με χαλάρωνε και μου έφτιαχνε την ψυχολογία). Τώρα (συνήθως βράδυ) όταν είναι να παίξω σε κάποιο μαγαζί ενημερώνομαι όσο πιο πολύ μπορώ μουσικά διότι μου αρέσει πάντα να προσφέρω κάτι καινούργιο στο κοινό μου και ετοιμάζομαι πάντα σαν να παίζω για πρώτη φορά σε αυτό το μέρος. Κάπως έτσι περίπου περνάει μια τυπική μέρα μου πάνω κάτω.

Ποια είναι τα σχέδια σου για τον Χειμώνα που έρχεται ;

Τον χειμώνα που έρχεται θέλω να ασχοληθώ μόνο με events. Έχω αρχίσει να ασχολούμαι με την παραγωγή και την δημιουργία κάποιων remix ώστε να μπορέσω να αναγνωριστώ λίγο στο είδος που μου αρέσει και που μου ταιριάζει πλέον μήπως και μου δοθεί η δυνατότητα και ανοιχτούν οι απαραίτητες πόρτες σε όλο αυτό. Ελπίζω να τα καταφέρω…

Σχόλια