Μιχάλης Τζουγανάκης : Ετοιμάζει απόβαση στην Κρήτη

Μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία που στη συνέχεια γίνεται εθισμός για τον ακροατή ! Η “ανατρεπτική του” αισθητική και ταυτόχρονα η τομή που “τολμά” στην παράδοση, συνθέτουν λόγους για να τον παρακολουθήσεις.
Από τη μία ισχυρή κληρονομιά που “κουβαλά” στους ώμους του, αυτή της κρητικής καταγωγής του, αλλά και η δεινότητά του να εκφράζεται επί σκηνής, όχι μόνο μέσα από τη γνώση αλλά κυρίως μέσα από την αγάπη του για την Κρήτη είναι στοιχεία με μεγάλο εύρος γι’ αυτόν που “απορεί” με το “φαινόμενο” που έχει μπροστά του! Ο Μιχάλης Τζουγανάκης ετοιμάζεται για τις πολυαναμενόμενες συναυλίες του στην Κρήτη και σ
το πρόγραμμα μεταξύ άλλων θ’ ακουστούν τραγούδια από την δισκογραφία του, αλλά και ανέκδοτα κομμάτια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα,  μεταξύ των οποίων το «Βαθύ ποτάμι», το οποίο ακούγεται στους τίτλους αρχής και τέλους της σειράς ”ΜΠΡΟΥΣΚΟ” που προβάλεται στον ΑΝΤ1. Επίσης θ’ ακουστούν μουσικές αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών πάντα με την ξεχωριστή προσέγγιση του Μιχάλη. 

Το πάθος που εκπορεύεται από τον Μιχάλη Τζουγανάκη και δονεί έντονα το κοινό του είναι μοναδικό για τον καθένα και διαφορετικής κλίμακας! Για τους “πρωτάρηδες” ακροατές είναι “σοκ”! Για τους “πιστούς”, είναι συνεχής έκσταση… Το ”Καλοκαίρι Στο Νότο” θα είναι χορηγός επικοινωνίας των εμφανίσεων του και θα μεταδίδει νέα απο την καλοκαιρινή του περιοδεία στην Παγκρήτια μετάδοση του !

Πρόγραμμα Εμφανίσεων :

ΙΟΥΛΙΟΣ
27 Ιουλίου, Χανιά Ανατολική Τάφρος

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
4 Αυγούστου, Φραγκοκάστελο Σφακίων
6 Αυγούστου, Σητεία, Άλσος Χλουβεράκη (Περιοχή Κόκκινα)
11 Αυγούστου, Ηράκλειο, Θέατρο Τεχνόπολις
13 Αυγούστου, Ρέθυμνο, Θέατρο Ερωφίλη, Φορτέτζα
15 Αυγούστου, Παλαιόχωρα

 

Σχόλια