Οι ”Κρητικοί” Nemionis στο τελικό του Jumping Fish για τους Red Hot Chili Peppers

Πριν από 10 χρόνια περίπου μια παρέα συμφοιτητών με ίδια ακούσματα και απόψεις για την μουσική και το Ροκ γενικότερα, άρχισε τα πρώτα της κοινά βήματα στον χώρο της μουσικής…

μέσα από πειραματισμούς και ατέλειωτα ηχητικά-μουσικά ταξίδια με τα λιγοστά μέσα που διέθετε και πολύ πάθος. Δεν ήταν λίγα τα βράδια όπου η παρέα μας κατάφερνε να μετατρέψει μια παραλία , ένα φιλικό σπίτι ή ένα μικρό καφενείο σε έναν αυτοσχέδιο συναυλιακό χώρο και να κάνει κοινωνούς στα μουσικά της ταξίδια και άλλους ανθρώπους οι οποίοι μέχρι και σήμερα μας συντροφεύουν…

Τα χρόνια βέβαια πέρασαν και η μουσική μας παρέα ωρίμασε στους ήχους, στα βιώματα και στις σκέψεις…

Μετά από πολύ καιρό και σοβαρή δουλειά στη μουσική αποφασίσαμε από κοινού να δημιουργήσουμε το δικό μας σχήμα, τους ΝÉΜΙΟΝΙS.

Στόχος μας είναι, μέσω της μουσικής μας, να καταθέσουμε την σκέψη μας, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας, τις απόψεις μας αλλά κυρίως την ψυχή μας, ελπίζοντας να καταφέρουμε να κινητοποιήσουμε τις ευαίσθητες χορδές και το μυαλό όσων τύχει και μας ακούσουν.

Σε μια δύσκολη εποχή σαν και την δική μας οι ΝΕΜΙΟΝΙS δεν τρέφουν αυταπάτες…

Ξέρουμε πως η κοινωνία μας μαστίζεται από οικονομική και ηθική κρίση . Οι αξίες έχουν εκπέσει αλλά για μας όμως παραμένουν ζωντανές όπως ζωντανή παραμένει και η ελπίδα…. πιστεύουμε στην μουσική , στην δύναμη της και στην δυνατότητα της να περνά μηνύματα να κινητοποιεί και να ενώνει ανθρώπους και να αλλάζει νοοτροπίες και αντιλήψεις… και αυτό είναι ακριβώς και η κινητήρια μας δύναμη… η δύναμη της Μουσικής.

Οι ΝΕΜΙΟΝΙS βρίσκονται ήδη στο στούντιο και έχουν ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «ΔΙΝΗ» ενώ σήμερα θα δώσουν live report στον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου, απο τον τελικό της Αθήνας, μόλις κατέβουν απο την Σκηνή !

Σχόλια